Anonymous avslørte britene

Fra slutten av 2018 og i begynnelsen av 2019 dukket det opp interessant informasjon fra hackergruppa Anonymous. Anonymous har nemlig hacket en britisk organisasjon ved navn Institute for Statecraft, som har hatt et prosjekt gående som heter Integrity Initiative. Integrity Initiative hevder de kjemper mot desinformasjon, men etter at de ble hacket av Anonymous kom det frem at de faktisk produserer desinformasjon.

De gjør dette for å styre meningsdannelsen i våre vestlige samfunn når det gjelder vårt syn på Russland i negativ retning gjennom påvirkning av media. De har visstnok også forsøkt å svekke Jeremy Corbyn (lederen av Labour) og Bernie Sanders (tilhører venstresiden i USA). Dette har de sannsynligvis gjort fordi både Sanders og Corbyn etter deres syn er for langt ut på venstresiden i politikken. Det har også kommet frem at dette britiske prosjektet også er støttet økonomisk av NATO, som jo i likhet med Storbritania tradisjonelt sett har befunnet seg til høyre i politikken.

Integrity Initiative har celler i mange land verden over og består av diverse eksperter som da etter planen skal uttale seg kritisk til Russland. Også i Norge har de celler.

Denne fremgangsmåten som nå har blitt avdekket av hackergruppa Anonymous er jo ganske lik den fremgangsmåten vesten beskylder Russland for å bedrive. Kanskje ingen av partene er så flotte eller uskyldige som begge parter forsøker å gi inntrykk av at de selv er.

Selv om hackergruppa Anonymous altså avslørte mektige, udemokratiske og skjulte krefter med en hemmelig og spesifikk agenda i våre vestlige samfunn, har saken blitt svært lite omtalt. Det er jo i seg selv bekymringsfullt. Men her er i hvertfall noen linker som omtaler saken:

Obs! Denne første linken er russisk. (engelsk tekst)
https://www.rt.com/uk/448393-chris-williamson-integrity-initiative-rt/

Denne linken er norsk.
https://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/2019/01/02/195488180/norske-navn-trukket-inn-i-hemmelig-nettverk-for-informasjonskrig-mot-russland

De fire neste linkene er fra nettsider som ligger på venstresiden av politikken.
https://www.derimot.no/propagandakrigen-na-skal-vi-bombarderes-med-desinformasjon/
https://steigan.no/2018/12/institute-for-statecraft-vi-er-allerede-i-krig/
https://www.wsws.org/no/articles/2019/02/06/norw-f06.html

https://steigan.no/?s=integrity+initiative

Disse linkene er britiske.
https://www.theguardian.com/commentisfree/2019/jan/09/free-societies-russia-misinformation-integrity-initiative
https://www.dailyrecord.co.uk/news/politics/foreign-office-funds-2m-infowars-13707574

Storbritania har også opprettet en organisasjon som skal påvirke og helst styre folks meninger og reaksjoner etter terrorangrep. Organisasjonen skal lage falske spontane reaksjoner i sosiale medier og på gata etter terroraksjoner i håp om at folk som ser dette vil «bli med» å føle det samme eller reagere likt. (kilde: https://steigan.no/2019/05/britisk-program-for-kontrollert-spontanitet-etter-terrorangrep/ )

Vi anbefaler dere også å lese vår artikkel som heter: Noe alle burde vite om media