Falsk flagg og sanne konspirasjonsteorier

Vi har valgt å lage en artikkel om falsk flagg operasjoner fordi vi mener det er verdifullt å være klar over at slike ting har skjedd, og at det derfor kan skje igjen. En falsk flagg operasjon innebærer at angriper eller de som skaper den vanskelige situasjonen later som de er noen andre enn de egentlig er. Falsk flagg operasjoner skjer når noen ønsker å forandre folks meninger, slik at støtten i samfunnet til deres sak øker. Her kommer noen eksempler på falsk flagg operasjoner:

I 1939 kledde noen nazister seg ut i polske uniformer og utførte et angrep på en tysk grensepost for påskudd til angrepet på Polen i 1939.

Link: https://en.wikipedia.org/wiki/Gleiwitz_incident

Riksdagsbrannen i Berlin i 1933 stod de tyske nazistene bak. Kommunistene fikk skylden og det var slutten på den tyske parlamentarismen i mellomkrigstiden og starten på heksejakten og forfølgelsen av anderledes tenkende.

Link: https://en.wikipedia.org/wiki/Hermann_Göring#Possi

CIA innrømmer nå at de leiet noen iranere for å opptre som kommunister som iverksatte bombeterror i Iran for å få befolkningen til å gå mot sine valgte ledere.

Link: http://www.nytimes.com/library/world/mideast/041600iran-cia-index.html

I nylige offentliggjorte dokumenter fremgår det at det fra USAs administrasjon ble lagt planer om angrep på sivile fly og deretter legge skylden på Cuba. Dette skulle være påskudd for invasjon av Cuba.

Link: http://nsarchive.gwu.edu/news/20010430/northwoods.pdf

http://abcnews.go.com/US/story?id=92662&page=1

Khrustchov, tidl. sovjetisk statsminister innrømmet at Sovjet stod bak beskytningen av landsbyen Mainila for å få et påskudd til å flytte grensen mot Finland vekk fra Leningrad, noe som førte til vinterkrigen med Finland, før Sovjet ble dratt inn i 2.verdenskrig.

Link: https://en.wikipedia.org/wiki/Shelling_of_Mainila

Ifølge Washington Post innrømmer indonesisk politi at militæret fra Indonesia drepte lærere fra USA i Papua og skyldte på en papuansk separatistorganisasjon for å få den på listen over terrororganisasjoner.

Link: https://www.highbeam.com/doc/1P2-406202.html

I 1964 ble det hevdet at Vietnam angrep USA i Tonkinbukten. Dette førte til en resolusjon i USA, som åpnet for en eskalering av USAs engasjement i krigen mot Vietnam. Siden har det blitt kjent at deler av det Vietnamesiske angrepet aldri fant sted. Løgnen ble fabrikkert for å presse USA til å angripe Vietnam.

Link: https://no.wikipedia.org/wiki/Tonkin-episoden

Så noen konspirasjonsteorier som har vist seg å være sanne:

I 1983 hevdet Cuba at USA hadde spredd store mengder dødelig virus ut over Cuba kun for å drepe flest mulig og stimulere frem kaos. Dette ble avfeid av vestlige medier. Idag er det blitt bevist at Cubas anklager var korrekte, men allikevel nevnes ikke dette i vestlige medier. Over 150 døde.

https://www.derimot.no/det-er-ikke-de-kritiske-stemmene-som-er-farlige-det-er-konspirasjonene/

Operation Condor var en årelang operasjon USA hadde mot venstresiden i Latin-Amerika. CIA utførte tortur og drap. Ca 60.000 ofre (30.000 døde). Venstresiden har lenge beskyldt USA og CIA for slik virksomhet, noe USA selvfølgelig har benektet. Men nå har denne «konspirasjonsteorien» altså blitt bekreftet for å være sann.

https://steigan.no/2019/04/cia-dokumenter-viser-europeiske-ledere-ville-ha-operation-condor-til-europa/

På 60-tallet hadde militæret i USA planer om å drepe uskyldige amerikanere, samt begå terrorisme i USA. De ville så legge skylden på Cuba for å få støtte nasjonalt i USA samt internasjonalt for et angrep på Cuba.

U.S. Military Wanted to Provoke War With Cuba – ABC News (go.com)

En annen konspirasjonsteori som nå blir ansett som sann er nedskytningen av flyet til Dag Hammerskjøld (daværende generalsekretær i FN). De som har ment at dette var en nedskytning og da altså mer enn et uhell/ulykke har blitt kalt konspiratorikere. I dag virker det som de hadde rett. Se link: https://steigan.no/2017/09/28/fn-rapport-hevder-at-dag-hammarskjolds-fly-trolig-ble-skutt-ned/

Store deler av denne artikkelen er kopiert fra:

Link: http://www.derimot.no/blog/noen-falske-flagg-operasjoner